Laddbox för offentliga miljöer

Laddstationer med uppkoppling till operatör

För publika miljöer har GARO satsat stort på att skapa laddstationer som kan ladda alla typer av bilar med hög driftsäkerhet och som är kompatibla till operatörernas molntjänster och betalningssystem. Tillsammans med GAROs eget miljöanpassade kapelskåp för E-mobility levererar vi en komplett förkonfigurerad lösning som gör installationen både snabb och enkel.

Shutterstock 293979314 ;
GARO LS4

GARO LS4

GARO LS4 ett säkert val inför framtiden. Huvudsakligen tillverkad i aluminium, som både är vädertåligt och självläkande, uppfyller den de tuffa krav som ställs på offentliga laddstationer. Tack vare en högt placerad ljuslist visar den aktuell laddstatus på långt avstånd. Fronten är upplyst och det tydliga gränssnittet gör det enkelt för användaren att ladda bilen. LS4 går att få helfolierad efter egen grafisk design.

GARO LS4 finns i utförande 3,7–22kW och har två Typ 2-uttag i ett upplyst utrymme, skyddat för väder och vind. Energimätare och RFID-läsare liksom säkringar och jordfelsbrytare är separata för varje uttag.

LS4 har DC-felströmsövervakning i kombination med typ A.

GARO GLB+

GARO GLB+

Laddboxen GLB+ är utvecklad för säker och effektiv fordonsladdning i publika miljöer. Försedd med DC-övervakning uppfyller den kraven i Elinstallationsreglerna. Laddboxen är förberedd för dynamisk lastbalansering mot huvudsäkring eller grupp med max 256 st laddboxar. Finns det inte någon vägg som lämpar sig för montage kan laddaren markmonteras via ett stativ – antingen direkt i betonggolvet eller på en 60 mm rörstolpe eller via stolpfäste framtaget för 60 mm rör. Finns det redan en stolpe från tidigare motorvärmare fungerar den utmärkt.

Laddboxen GLB+ kan med fördel också användas i installationer i kombination med LS4 där dessa kan lastbalanseras och kommunicera tillsammans via LAN-kabel. Via en kommunikationsbox kan laddarna kopplas upp i kluster mot operatörstjänster.

Nordens ledande leverantör inom fordonsladdning

Nordens ledande leverantör inom fordonsladdning

Efter 80 år i branschen har GARO byggt upp en stabilitet och kompetens som gör oss till en tillförlitlig leverantör av alla typer av elbilsladdning. Med egen kvalificerad produktutveckling och hög teknisk kunskap inom mjukvara och elektronik tillverkar vi våra egna kvalitetsprodukter. Det betyder också att vi alltid ser till att vår framtida teknikutveckling kommer gå att implementera i dagens GARO-produkter. En elbilsladdare från GARO är därför ett framtidssäkert val med pålitlig och kunnig support på nära håll.

 

Tiraholms fisk laddar batterierna

Tiraholms fisk laddar batterierna

Hållbarhet har varit ett ledord i familjeföretaget Tiraholms Fisk i mer än 40 år. För familjen handlar det, på ren småländska, om att ”inte såga av grenen de sitter på”. I september 2019 förverkligades den senaste satsningen – 16 nya laddplatser till sina gäster.

Island- perfekt för elbil

Island- perfekt för elbil

Islänningarna laddar för framtiden och GAROs leveranssäkra laddstationer passar på Island som ofta har tuffa klimatförhållanden, sommar som vinter. Elbilsförsäljningen på den karga ön skjuter i höjden och vi är med och säkerställer så att laddinfrastrukturen följer den utvecklingen.

Falun förberett för framtiden

Falun förberett för framtiden

Kundcase
I Falun kan du ladda batterierna med jämna mellanrum. Med bara 25 km mellan laddstationerna har Falu Energi & Vatten tillsammans med GARO förberett sig för elbilsboomen och säkrat upp laddinfrastrukturen för att kunna möta framtidens behov.