Du är viktig

Support

Support

Är du installatör och har frågor gällande en laddprodukt som ska installeras eller som är installerad? 

Nordens ledande leverantör inom fordonsladdning

Nordens ledande leverantör inom fordonsladdning

Efter 80 år i branschen har GARO byggt upp en stabilitet och kompetens som gör oss till en tillförlitlig leverantör av alla typer av elbilsladdning. Med egen kvalificerad produktutveckling och hög teknisk kunskap inom mjukvara och elektronik tillverkar vi våra egna kvalitetsprodukter. Det betyder också att vi alltid ser till att vår framtida teknikutveckling kommer gå att implementera i dagens GARO-produkter. En elbilsladdare från GARO är därför ett framtidssäkert val med pålitlig och kunnig support på nära håll.

 

Island- perfekt för elbil

Island- perfekt för elbil

Islänningarna laddar för framtiden och GAROs leveranssäkra laddstationer passar på Island som ofta har tuffa klimatförhållanden, sommar som vinter. Elbilsförsäljningen på den karga skjuter i höjden och vi är med och säkerställer så att laddinfrastrukturen följer den utvecklingen.

Falun förberett för framtiden

Falun förberett för framtiden

I Falun kan du ladda batterierna med jämna mellanrum. Med bara 25 km mellan laddstationerna har Falu Energi & Vatten tillsammans med GARO förberett sig för elbilsboomen och säkrat upp laddinfrastrukturen för att kunna möta framtidens behov.