POWER. PÅ VÄG.

Vi lanserar en ny revolutionerande snabbladdare!

Efter många år som marknadsledare inom fordonsladdning släpper GARO en egen ny modell av DC-laddare som kan snabbladda en bil på 20 minuter. Med vår futuresmarta, driftsäkra och hållbara snabbladdare lockar du inte bara till dig fler kunder, du plockar också poäng genom att tydligt visa att du står på miljöns sida.

Nya GARO Fast Charger

Nya GARO Fast Charger

GARO Fast Charger är inte bara snyggare och modernare, utan revolutionerande på flera sätt när det gäller fjärranslutning, användarvänlighet, drift och underhåll. Dessutom kan branda den som du önskar för att visa upp ditt miljöengagemang. Smart. Futuresmart.

Angel2 Hero ;

GARO-kvalitet som gör skillnad

LADDAR ALLA BILAR
Kan utrustas med både CHAdeMO och CCS laddkabel för att säkerställa att alla typer av snabbladdningbara elbilar ska gå att ladda.

SNABB PÅFYLLNING AV EL
Snabbladdar batteriet från 20 till 80% på de flesta rena elbilars batteri på bara 20 minuter

ENKEL PEKSKÄRM
Pekskärm med ett gränssnitt som är baserat på symboler som gör det enkelt att förstå hur laddningen går till. GARO utvecklar själva mjukvaran och sköter alla framtida uppdateringar.

FULL KONTROLL MED RFID
En RFID-läsare låser upp för laddning genom att användaren identifierar sig med en RFID-tag, vilken kommunicerar både mot operatören, laddägaren och användaren.

ANPASSAD SKÄRMSLÄCKARE
I viloläget designas skärmsläckaren med ditt varumärke. På sikt kommer du även kunna lägga in ett erbjudande här.

MILJÖVÄNLIGT HÖLJE
Egenkonstruerad plåtkapsling med modern design. Höljet är tillverkat av miljövänliga Magnelis® som är både är starkt, korrosionsbeständigt och självläkande.

EGEN FOLIERING
Kan kläs in med egendesignad foliering för att stärka ditt varumärke och visa upp ditt bidrag till miljön.

TÅL NORDISKT KLIMAT
Utvecklad och noga testad i Sverige och Norge är Fast Charger anpassad efter vårt tuffa nordliga klimat och tål såväl kyla som fukt. Laddaren är därför utrustad med skåpsvärmare.